Reviews

Reviews van onze klanten

Michael    26 april 2020  

Bij Inteha vind je alles wat je zoekt in een betrouwbare garage: vakkundig en vriendelijk personeel. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik hier nog nooit teveel heb betaald. Als er iets vervangen moet worden, wordt dit netjes eerst overlegd. Ook als een reparatie niet nodig is, zullen ze je dit zeggen. Inmiddels ben ik verhuisd en is de garage ruim een half uur rijden, maar ik blijf hier terug komen!

Shurdonnay Dossett    11 april 2020  

Deze mannen leveren professioneel werk, goede resultaten voor een goede prijs.

Aftenmarkt autoradio ingebouwd incl backup Camara,
Subwoofer + versterker, alle kabels netjes weggewerkt.
Auto zelf is helemaal schoon gehouden.

je geeft je wensen en deze mannen maken het waar.

Afz : Rode Fiat Punto

Pam    13 november 2019  

Na goede berichtgevingen, langs gegaan voor een afspraak. Alles naar volle tevredenheid. Zeer goed gevoel over deze garage. Betrouwbaar. Nu al verschillende autobeurten laten uitvoeren en ook APK. Super top bedrijf. Alle mensen die ik gezien heb, zijn uiterst vriendelijk.

Deborah    8 november 2019  

Ik woon in Amsterdam, maar kom al jaren bij Inteha in Hoofddorp. Echt een heel fijne garage met ontzettend kundige, betrouwbare en vriendelijke medewerkers. Ze denken altijd met je mee (dus vanuit de klant), gericht op kwaliteit (veiligheid), haalbaarheid (kosten) en snelheid (wat in sommige gevallen ook zeker erg belangrijk is). Professioneel, transparant en heel sociaal. Kortom, een topgarage!

Yvonne    2 november 2019  

Hoe vind je een betrouwbare garage? Helemaal als je totaal geen verstand van auto’s hebt? Dat blijft een lastig iets. Bij Inteha weet ik dat ik altijd goed geholpen word, dat me nooit iets aangesmeerd wordt en dat mijn auto in goede en vakkundige handen is.
Ik krijg duidelijke uitleg over wat er gaat of moet gebeuren en ik kan er op vertrouwen dat er geen ‘onnodige kosten’ worden gemaakt. En, niet onbelangrijk, de garage ziet er fris en schoon uit. Lekkere koffie, goede service, gave leenfietsen ( of een auto) en een gastvrije entree.
Dus als je niks van auto’s weet en een betrouwbare garage zoekt... ga dan naar Inteha. De moeite van het omrijden waard.

ALRECU    4 maart 2019  

Sinds 2001 zijn we zowel voor ons bedrijf als privé - naar volle tevredenheid - klant bij INTEHA. Het werd eens tijd om dat hier te vermelden.

Jacqueline    22 oktober 2018  

Een fijne garage met deskundig, meedenkend en klantvriendelijk personeel.

Frank    17 mei 2018  

Deze garage is een echte aanrader. Uitstekende service en bovendien aardige en kundige medewerkers ! Mijn Fiat 500 (nieuw model) en VW T3 uit 1979 worden altijd heel goed onderhouden voor een prima prijs.

Naam *Hichem    9 november 2017  

Review * Na aardig wat garages hier in Hoofddorp te hebben gehad ben ik al zo een 8 jaar vaste klant bij Inteha. Dit is een eerlijke en betrouwbare garage! Alles altijd goed transparant en de service is altijd geweldig.

Mirjam    12 maart 2017  

Geweldige garage met aardige mensen. Betrouwbaar eerlijk, weten waar ze het over hebben. Kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. Absolute aanrader. Ik hoop er nog jaren klant te mogen zijn.

Ad van Geffen    10 maart 2017  

Al meer dan 20 jaar een vaste relatie vwb de nazorg van mijn auto. Ook met het zoeken en helpen van een nieuwe auto is INTEHA altijd zeer behulpzaam geweest.

Service is persoonlijk en heel goed. Voor mij het belangrijkste.

Armand    7 maart 2017  

Gisteren gestrand naast de snelweg met een motorlampje op mijn dashboard. Hierdoor heb ik telefonisch geschakeld met Kevin om te vragen wat er mis was. Na twee minuten wat vragen van hem te beantwoorden wist hij al snel wat het probleem was. De volgende dag kon ik meteen langs komen en werd mijn auto uitgelezen en een bobine vervangen. Top service. Thanks Winston voor het vervangen van de bobine en uitlezen. Jullie zien mij zeker terug!

Jaap    3 maart 2017  

Het is ontzettend fijn om een garage te hebben gevonden die je kan vertrouwen. Hebben me geholpen met aankoopadvies en reparaties. Blijf daardoor terugkomen.

Rik    20 februari 2017  

Prima onderhoudsbeurt gehad!


Laat ook een review achter



Verification Captcha
* Verplicht