Auto onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

U kunt bij ons terecht voor groot en klein onderhoud en overige reparaties aan uw auto. Autobedrijf Inteha is een universele garage en beschikt over moderne apparatuur, geschikt voor elk automerk. Onder onderhoud vallen onder andere de kleine en de grote beurt, maar u kunt ook bij ons terecht voor andere reparaties zoals het vervangen van de koppeling en het reviseren van het motorblok of de versnellingsbak. We bekijken alle opties en zullen niet overgaan tot het onnodig vervangen van een onderdeel als dit ook te repareren of te reviseren is.

Voordat wij beginnen met de reparatie is er eerst overleg met de klant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Fix & Ride

Voor kleine defecten aan de auto, zoals een kapotte lamp, een lekke band, of een storingslampje dat brand, kunt u bij ons terecht zonder afspraak. Deze defecten kunnen wij snel en vakkundig repareren, zodat u snel weer de weg op kunt.

Leenauto

Als klant bij Autobedrijf Inteha kunt u gratis gebruik maken van een leenauto of een leenfiets. Als u gebruik wilt maken van één van de leenauto’s kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak. Voor bedrijven die gebruik willen maken van een leenauto is er een bedrijfsauto beschikbaar. Bij het inleveren van de leenauto’s dienen deze afgetankt te zijn.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 023-5570224 of vul het formulier in.