Reviews

Reviews van onze klanten

Jacqueline    22 oktober 2018  

Een fijne garage met deskundig, meedenkend en klantvriendelijk personeel.

Frank    17 mei 2018  

Deze garage is een echte aanrader. Uitstekende service en bovendien aardige en kundige medewerkers ! Mijn Fiat 500 (nieuw model) en VW T3 uit 1979 worden altijd heel goed onderhouden voor een prima prijs.

Naam *Hichem    9 november 2017  

Review * Na aardig wat garages hier in Hoofddorp te hebben gehad ben ik al zo een 8 jaar vaste klant bij Inteha. Dit is een eerlijke en betrouwbare garage! Alles altijd goed transparant en de service is altijd geweldig.

Mirjam    12 maart 2017  

Geweldige garage met aardige mensen. Betrouwbaar eerlijk, weten waar ze het over hebben. Kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. Absolute aanrader. Ik hoop er nog jaren klant te mogen zijn.

Ad van Geffen    10 maart 2017  

Al meer dan 20 jaar een vaste relatie vwb de nazorg van mijn auto. Ook met het zoeken en helpen van een nieuwe auto is INTEHA altijd zeer behulpzaam geweest.

Service is persoonlijk en heel goed. Voor mij het belangrijkste.

Armand    7 maart 2017  

Gisteren gestrand naast de snelweg met een motorlampje op mijn dashboard. Hierdoor heb ik telefonisch geschakeld met Kevin om te vragen wat er mis was. Na twee minuten wat vragen van hem te beantwoorden wist hij al snel wat het probleem was. De volgende dag kon ik meteen langs komen en werd mijn auto uitgelezen en een bobine vervangen. Top service. Thanks Winston voor het vervangen van de bobine en uitlezen. Jullie zien mij zeker terug!

Jaap    3 maart 2017  

Het is ontzettend fijn om een garage te hebben gevonden die je kan vertrouwen. Hebben me geholpen met aankoopadvies en reparaties. Blijf daardoor terugkomen.

Rik    20 februari 2017  

Prima onderhoudsbeurt gehad!


Laat ook een review achter



Verification Captcha
* Verplicht